Sākums » Jaunumi » Eiropas  spēle  jauniešiem  “That’s Europe”

Eiropas  spēle  jauniešiem  “That’s Europe”

Ar Eiropas Komisijas Jaunatnes rīcības programmas “Jaunieši darbībā“ un Vācijas federālās valdības Preses un Iedzīvotāju informācijas biroja atbalstu, organizācija „Bürger Europas eV“ šobrīd veic Eiropas mēroga jauniešu projektu. Organizācijas pārstāvis Latvijā ir biedrība „Partnerība Daugavkrasts“.

Tīmekļa vietnē www.european-online-learning.eu no  2010. gada 20. oktobra līdz  2011. gada 31.augustam jaunieši vecumā no 14 līdz 26 gadiem no visām Eiropas valstīm var iepazīties ar informāciju par Eiropas Savienību un pārbaudīt savas zināšanas par ES. Galvenā uzmanība šajā projektā ir spēlei „that’s eUrope“. Sacenšoties savā starpā ar citu Eiropas izglītības iestāžu audzēkņiem, jaunieši var atbildēt uz jautājumiem par dažādiem tematiem: ES politiku, vēsturi, ģeogrāfiju un kultūru. Mūsu projekts ir lielisks veids, kā dibināt kontaktus ar citām starptautisko partneru skolām visā Eiropā.
Bez šīs interesantās iespējas    kontaktēties ar izglītības iestāžu audzēkņiem visā Eiropā,   spēles
dalībnieki- uzvarētāji saņems jaukas balvas.
Mēs piedāvājam ieinteresētajām klasēm/ kursiem izglītības iestādēs iespēju aktīvi piedalīties šajā inovatīvajā Eiropas izzināšanas spēlē.  
Atbildes uz jautājumiem tiks sniegtas pa  tālruni 26105868 vai uz e-pasta adresi astrida.latvija@inbox.lv.

 

Pielikumā sīkāka informācija par spēli.

Top
Mainīt izmēru